Vildhjärta hundrastning

 

Alla priser gäller minst 30 min rastning

 
Vardagar mellan 09.00-15.00

Månadsabonnemang:

5 dagar/vecka: 3000:-  

4 dagar/vecka: 2560:-

3 dagar/vecka: 2040:-

2 dagar/vecka: 1440:-

1 dag/vecka: 760:-

 

 

 Enstaka rastningar 250:-, i mån av tid på vardagar, abonnemangshundar rastas alltid i första hand. 

 

Flera hundar i samma familj (som kan rastas ihop)

Hund nr 1: fullpris
Hund nr 2: 50% rabatt
Hund nr 3: 75% rabatt

 

Kloklippning 100:-

 

Hur går det till?

Kort och gott så hämtar jag antingen upp din hund i min bil som är inredd med burar, eller så går vi en promenad på plats. Åker vi iväg så hämtar  jag upp fler hundar och stannar till på nåt trevligt ställe där vi går en promenad på minst 30 minuter, sen åker vi hemåt igen.
Det här innebär så klart att hunden för det mesta är hemifrån längre än en de 30 minuter ni betalar för. Men upphämtnings och transporttider kan variera beroende på hur många hundar som ska med.  
När vi är tillbaks igen så torkar jag hundens tassar om det behövs, samt fyller på vatten och ger mat, om det önskas.

Vi skriver nyckelkvittens så att jag kan hämta och lämna hunden utan att du behöver passa några tider. Hundägaren står för utrustning i form av halsband eller sele och koppel.

För att hänga med på tur så behöver din hund vara 

  • Frisk
  • Vaccinerad
  • Försäkrad
  • Ok med andra hundar
  • Koppelvan 
  • Van vid att åka bil
  • Trygg med att vara ensam hemma och inte ha separationsångest

 

Inskolning

Under inskolningsperioden introduceras din hund i lugn och ro först med mig, sen till övriga hundar i gruppen. Vi behöver lite tid att lära känna varandra och hitta sätt för oss att gå mysiga promenader ihop och jag vill hinna kolla av vem eller vilka den passar bäst ihop med. När hunden är inskolad och trivs med oss, kan nästa kompis tas emot.

Första två veckorna är en prövoperiod och under denna period har båda parter rätt att frånträda avtalet med omedelbar verkan, om hunden t.ex. skulle uppvisa aggressivt beteende och/eller att vi bedömer att verksamheten inte är lämplig för just din hund.
Känner vi att allt funkar så rullar abonnemanget på, med förskottsbetalning den 20:e varje månad. Vill man bara ha enstaka rastningar så kommer en faktura i efterhand istället. 


Uppsägning
 

Uppsägning ska ske skriftligt till vildhjartahundrastning@gmail.com och uppsägningstiden är 1 månad för båda parter.
 

 

Om något händer på promenaden då?

Självklart gör jag allt jag kan för att inget ska hända.
Hundarna är alltid kopplade och jag har full fokus på er hund och tillåter inte att varken utomstående eller andra hundar får hälsa på eran hund. 

Men, det är djur, och allt kan hända.

Skulle det vara så att det mot förmodan skulle ske en olycka, att hunden orsakar den eller råkar ut för den, så kontaktar jag självfallet ägaren och berättar vad som hänt. Skulle hunden behöva akutvård, så kör jag hunden till närmaste veterinär/djursjukhus för vård. Alla kostnader för veterinärbesöket debiteras hundägaren.